Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

FOTO! Peste o mie de suceveni, din nou în stradă. „Hoții, hoții”

Peste o mie de suceveni au ieșit în stradă și joi seară pentru a protesta împotriva modificărilor aduse legislației penale. Manifestanții au mers pe traseul: Prefectură- Palatul de Justiție- Primărie.

Protestatarii s-au mobilizat pe rețelele de socializare. Majoritatea poartă pancarte cu diverse mesaje: „Ne scuzați! Nu producem cât furați” și strigă: „Suceava cere fără grațiere”, „Vrem sistem de sănătate nu iertare de păcate”, „Dragnea, nu uita, România nu-i a ta”, „Fără amnistie, în puşcărie”.

Protestatarii poartă steaguri, pancarde pe care sunt inscripționate mesaje împotriva actualei guvernări. Ei cer ca acea ordonanță emisă de Guvern a grațierii să nu fie pusă în practică. Între cei care au ieșit în stradă sunt foarte mulți tineri, studenți de la Universitatea Ștefan cel Mare.

Sunt însă și oameni care au venit din împrejurimile Sucevei și care au ținut să îngroașe rândurile protestatarilor. Potrivit organizatorilor, marșurile și mitingurile de protest vor continua și în zilele următoare.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Peste o mie de suceveni, din nou în stradă. „Hoții, hoții” | Moldova24

Lăsați un comentariu

*