Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Un lider PSD de la Suceava reacționează: Și eu protestez/ Constituția României nu mai este respectată

Liderul femeilor social democrate de la Suceava, Oana Pintilei, a reacționat după protestele înregistrate în întreaga țară, inclusiv la Suceava, față de modificările aduse legislației penale.

Șefa organizației de femei a PSD nu se alătură, însă, protestatarilor care au ieșit în stradă, ci, susține ea, protestează  împotriva președintelui Iohannis și a instituțiilor statului „care își depășesc atribuțiile și se vad omnipotente, dincolo de puterea pe care legea le-o stabilește”.

„Klaus Iohannis, care nu și-a înțeles încă rostul pentru care ocupă temporar cea mai înaltă demnitate a țării, colinda ieri de la o institutie la alta, punând gaz pe foc, confirmandu-si vocatia de piroman. Mai întâi a trecut pe la CSM pentru a se asigura că respectiva institutie încă nu l-a trădat, apoi s-a deplasat la Avocatul Poporului pentru a face presiuni ca acesta să conteste o Ordonanța de Urgență a Guvernului României. “Voi discuta cu Avocatul Poporului, deși nu mi-e dor deloc să-l văd”, declara plin de emfaza Klaus Iohannis în cadrul sedintei CSM de ieri. Protestez față de parlamentarii României (USR) care au transformat una dintre cele mai importante instituții ale statului, Parlamentul României, în maidan și nu în ultimul rând față de europarlamentarii României, care în frunte cu Monica Macovei în loc sa acționeze pentru interesul României, prin comportament și atitudine, aduc grave prejudicii de imagine statului pe care ei îl reprezintă în Parlamentul European. Din păcate, în acest moment, Constitutia României nu mai este respectată și este extrem de grav ca principiul de baza și totodata major al democrației , respectiv separația puterilor în stat, este încălcat. Și toate aceste lucruri se întâmplă doar pentru că, asa cum au demonstrat încă din 12 decembrie, nu vor să accepte votul majoritar al românilor și vor, din nou, asa cum au facut și în 2015, să răstoarne un guvern legitim ce a fost investit în mod democratic de către popor”, a spus Pintilei.

FOTO & VIDEO! Aproape două mii de suceveni, în stradă. „Suceava cere fără grațiere” (Update)

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un lider PSD de la Suceava reacționează: Și eu protestez/ Constituția României nu mai este respectată | Moldova24

Lăsați un comentariu

*