Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Gheorghe Flutur, despre Ioan Stan: L-am rugat să aibă grijă acolo unde se discută și despre prioritățile pentru județul Suceava

Președintele organizației județene a PNL, Gheorghe Flutur, a declarat că nu se impune o redistribuire a funcțiilor de vicepreședinte al Consiliului județean pentru a avea acces mai ușor la Guvern, după ce la alegerile parlamentare PSD a câștigat la nivel de județ și la nivel național.

„Am intrat pe un vot majoritar al populației și trebuie să ne aducem aminte că alegeri au fost nu doar în decembrie 2016, au fost și în iunie 2016 și eu cred că trebuie respectat și acel vot când populația ne-a trimis să administrăm județul Suceava. De felul meu nu sunt omul care schimb echipa cu care mă pornesc la drum. Mergem cu aceeași echipă. Sunt convins că vom găsi soluții.Vom discuta cu cei care trebuie să ne aloce resurse. Vom căuta și singuri resurse dar nu m-am gândit niciodată să schimb formula cu care am intrat. Din punct de vedere politic poți să faci orice demers care este în avantajul partidului tău. Avem de muncit și avem o responsabilitate”,  a spus Flutur.

El a spus că l-a contactat personal telefonic pe liderul organizației județene a PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, pe care „l-am rugat să aibă grijă acolo unde se discută și despre prioritățile pentru județul Suceava și în special, pe aceste mari proiecte”.

În ce privește latura politică, Flutur a lăsat să se înțeleagă că are în atenție mai mult administrația decât scena politică care l-a propulsat în funcții.

„Despre calendarul alegerilor în partid este ceva normal care trebuie să se întâmple. Eu mă țin de proiectul meu și în perioada aceasta chiar au fost foarte multe probleme care ar trebui să le gestionăm intern la nivel de administrație”, a conchis Flutur.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Martoru'_lu"_Stan says:

    Grija mare! Pentru mai putin decat a solicitat Flutur,unii pesediti se afla la beci si spera sa treca ordonanta privind gratierea. Iar rancalaii PNL si USR aflati pe faza sa iasa sa strige precum ca DNA sa vina sa va ia.. Deoarece domnul Flutur face demersuri pe langa domnul Stan in considerarea unui folos,pentru sine sau pentru altul.
    Dar la noi e ca in bancul cu tiganul care a asistat la un viol: dupa ce violatorul l-a omenit, ca la noi,la tribunal tiganul si-a nuantat declaratia de martor,in sesnul ca “..din tufis,cum se vedea/o ****a si n-o ****a! ”
    Baga mare domnu; Flutur,cu proiecte pe care sa ti le faca altii!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*