Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Tânără lovită și târâtă cu forța de un individ de la un club

O tânără a fost acostată de un individ de 23 de ani, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în fața unui club din Fălticeni, care a obligat-o să meargă cu el.

Fata a fost lovită și târâtă de acesta pe strada Ion Creangă din municipiul Fălticeni. Un echipaj de jandarmi a observat că fata era condusă în mod forţat şi brutal și au intervenit, mai ales că tânăra a declarat că  nu îl cunoaşte pe bărbat şi că a fost constrânsă de către acesta să-l însoţească.

Jandarmii au intervenit pentru eliberarea fetei din mâinile bărbatului, acesta fiind imobilizat deoarece a devenit agresiv cu forțele de ordine.

În cadrul verificărilor, a rezultat faptul că persoana în cauză, în vârstă de 23 de ani şi cu domiciliul în municipiul Fălticeni a acostat-o pe tânără în faţa unui club din oraş. Bărbatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a lovit-o pe tânără peste față, provocăndu-i acesteia o stare puternică de frică, după care a obligat-o să-l urmeze într-un loc necunoscut.

„În cauză au fost întocmite actele de sesizare privind săvârşirea unor fapte susceptibile de a fi infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal, iar tânăra și persoana în cauză au fost predate Poliţiei Municipiului Fălticeni în vederea continuării cercetărilor”, susține purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Suceava, slt. Nicoleta Andronic.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tânără lovită și târâtă cu forța de un individ de la un club | Moldova24

Lăsați un comentariu

*