Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Acibotăriță îl atacă pe Lungu: Ar trebui să mai facă plimbări să vadă cum arată orașul, nu să îl critice pe Goia

Președintele organizației sucevene a Partidului Verde, Dan Acibotăriță, l-a atacat pe edilul municipiului Suceava, Ion Lungu, pe motiv că nu are grijă de modul cum arată municipiului Suceava, ci mai degrabă îl critică pe fostul președinte al Forestei, Dorin Goian.

Acibotăriță susține că a observat că mijloacele de transport în comun, din municipiul Suceava, „pe exterior au un aspect asemănător unui câmp agricol. Dacă te uiți la ele, la unele autobuze, sunt pline de pământ, poți să faci și puțină agricultură”.

Aciborătiță îl îndeamnă pe primar „să mai facă plimbărele pe jos în municipiul Suceava, pentru a vedea cum arată orașul. Prinde mai bine puțină mișcare, decât să-l critice pe dl. Goian. Dacă ne uităm ce a făcut pentru România și pentru români dl. Dorin Goian în raport cu realizările marca Lungu sunt diferențe enorme. Dl. Goian este o legendă a fotbalului românesc, iar dl. Lungu este doar un simplul primar, într-un municipiu de rangul doi, unde autobuzele circulă pline de noroi.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Acibotăriță îl atacă pe Lungu: Ar trebui să mai facă plimbări să vadă cum arată orașul, nu să îl critice pe Goia | Moldova24

Lăsați un comentariu

*