Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Unul dintre cei mai mari proprietari de pădure din județ, învins în instanță

Unul dintre cei mai mari proprietari de pădure din județul Suceava, bucureșteanul Vlad Opran, a fost învins în instanță. El revendica peste 3000 de ha de teren în comuna Râșca  după ce a fost pus în posesie pe raza localității Preutești, dar judecătorii au decis în defavoarea sa.

El a deschis un proces la Judecătoria Fălticeni în care arăta că doreste să renunțe la amplasamentele de pe raza comunei Preuteşti şi să le ia pe raza comunei Râşca.
like-facebookPotrivit unei întâmpinări adresate instanței fălticenene,  Comisia Locală de Fond funciar a comunei Râșca arăta că prin această soliciare a lui Vlad Opran se încalcă  dreptul de proprietate al unor cetăţeni din satul Slătioara, comuna Râşca. Bucureșteanul argumenta că acela este vechiul amplasament, însă  fără a avea dovezi concrete. 

Opran s-a judecat cu Comisia Județeană Suceava pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor, Direcția Silvică Suceava, dar și cu comunele Baia, Râșca și Cornu Luncii.

Unul dintre cei mai mari proprietari de pădure din judeţ se războieşte în instanţă cu o Primărie

 


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. ceausescu says:

    As dori sa va transmit in numele meu si a lui Lenuta, ca am luptat mereu impotriva Prostiei, Saraciei si Demagogiei. Va doresc tutulor , acum ca am implinit 100 de ani si o zi sa aveti parte de stiri adevarate si corecte . iar daca vreti sa ma vedeti, vebniti la mine la Ghencea. daca vi-e dor de mine. daca nu, nu.

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Unul dintre cei mai mari proprietari de pădure din județ, învins în instanță | Moldova24

Lăsați un comentariu

*