Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

La un pas de tragedie! Un bărbat a încercat să omoare un minor

O ceartă între doi minori s-a terminat cumplit. Unul dintre ei a ajuns la spital după ce fratele celuilalt a încercat să îl omoare.

Liviu Mihai Ieremie a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.

Potrivit anchetatorilor, individul locuiește  în comuna Bosanci și îl cunoaște pe minorul B.C. (pe care a încercat să îl omoare) de mai mulți ani.

În noaptea de revelion, 31 decembrie 2016  spre 01 ianuarie 2017, B.C. era cu mai mulți prieteni și au mers cu toții cu uratul, potrivit obiceiului. Au consumat și o cantitate mare de alcool, iar la un moment dat pe drum, în timp ce mergea alături de un amic, B.C. s-a întâlnit cu un grup format din peste 5 tineri, printre care și fratele lui Ieremie.

Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între B.,C. și fratele lui Ieremie a avut loc un incident spontan minor, în sensul că cele două persoane s-au insultat reciproc, iar victima l-a îmbrâncit pe I.C.

Supărat, acesta l-a sunat imediat pe fratele său, Liviu Ieremie, și i-a spus că minorul B.C. vrea să îl bată. Atunci, Liviu Ieremie, aflat sub influența băuturilor alcoolice și el, a mers cu un taxi să îl găseascvă pe B.C., l-a ajuns din spate și, fără a purta vreo discuție cu acesta, i-a aplicat o lovitură puternică cu pumnul în plină figură, lovitură care a dezechilibrat victima, cu consecința căderii pe sol, cu fața în jos.

În momentul imediat următor, a scos din buzunar un cuțit tip briceag, a desfăcut lama acestuia, după care a aplicat victimei o lovitură cu acest instrument vulnerant în zona hemitoracelui drept. Cu toate că victima purta la momentul respectiv mai multe obiecte vestimentare (tricou, pulover, cojoc din piele), lovitura a fost deosebit de puternică, lama briceagului producând lezarea plămânului.

B.C. a fost dus de urgență la Spitalul judeţean de urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Conform concluziilor cuprinse în raportul medico-legal, victima a prezentat plagă înjunghiată hemitorace drept posterior, complicată cu pneumotorax masiv, operată, leziune de violență care s-a putut produce prin lovire cu un corp tăietor-înțepător, posibil cuțit. Această leziune necesită un număr de 25-30 zile de îngrijiri medicale. Medicul legist a apreciat că leziunea a pus în primejdie viaţa victimei, iar atitudinea terapeutică corectă și la timp aplicată a salvat viața acesteia.
Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tânăr condamnat după ce a înjunghiat un urător în noaptea de Revelion | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*