Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Tânăr trimis în judecată după ce a condus fără permis, a produs un accident, apoi și-a văzut de drum

Un bărbat a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, în stare de arest preventiv. Ilie Claudiu Pandel este cercetat două infracţiuni de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie sau a procurorului.

La data de 25 decembrie 2016, între orele 02.10 şi 04.07 deşi nu poseda permis de conducere, a condus un autoturism pe drumurile publice de pe raza comunei Baia, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo în care se aflau doi minori, în urma impactului rezultând vătămarea corporală a acestora, care au suferit leziuni pentru a căror vindecare au fost necesare 105 – 110, respectiv 80 – 85 zile îngrijiri medicale. După ce a produs accidentul rutier, inculpatul a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

„Precizăm că trimiterea în judecată a unei persoane este o etapă a procesului penal reglementată de codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, susțin procurorii.

Tânăr arestat după ce a condus beat și fără permis, a produs un accident de Crăciun și a fugit de la locul respectiv


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*