Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

FOTO! Accident la Ilișești. O mașină a zburat de pe un pod

Un accident a avut loc, marți, la Ilișești, pe drumul național care face legătura între Suceava și Humor. Un autoturism VW în care se aflau trei persoane a „zburat” de pe un pod după ce șoferul acesteia a pierdut controlul volanului.

Toate cele trei persoane au primit îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD, dar numai una, respectiv un bărbat de 57 de ani, a fost transportată la spital, celelalt două au refuzat transportul.

Constantin Buză, de 65 de ani, din municipiul Suceava, a condus autoturismul marca VW Golf, pe DN 17, din direcţia Suceava spre oraş Gura Humorului, a efectuat manevra de depăşire a unui autoturism, prin încălcarea marcajului longitudinal continuu, iar la revenirea pe sensul său de mers a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu parapetul de protecţie al podului peste pârâul Ilisasca.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală bărbatului de 57 de ani, Gheorghe N., din comuna Bălăceana, pasager în autoturismul marca VW Golf, care a fost preluat de o ambulanţă S.M.U.R.D. şi transportat la U.P.U. – Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava unde a fost diagnosticat cu „contuzie umăr stâng”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. El s-a ales cu dosar penal  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*