Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Accident produs de o șoferiță beată

Un accident produs de o șoferiță beată a avut loc sâmbătă la Dornești. În timp ce conducea autoturismul pe DN 17A, pe raza comunei Dornești, o femeie de 49 de ani din municipiul Rădăuți a pierdut controlul asupra direcției demers și a părăsit partea carosabilă.

În urma accidentului, a rezultat avarierea autoturismului și rănirea ușoară a conducătoareiauto, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Întrucât emana halenă alcoolică, conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest,rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probebiologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămarecorporală din culpă” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană careare o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, ce va fi soluționat procedural”, se precizează într-un comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*