Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

FOTO! Bătrân de 83 de ani, cercetat pentru piraterie auto, blocat de polițiști după ce a încercat să fugă

Un bătrân, în vârstă de 83 de ani, din comuna Frumosu este cercetat de polițiști după ce a fost prins în nenumărate rânduri făcând piraterie auto. Ultima dată a fost prins pe 12 ianuarie, făcând transport ilicit de persoane.

„Îngrijorător este şi faptul că „serviciile” sale sunt destul de căutate, în cadrul acţiunii de monitorizare în trafic fiind surprinşi mai mulţi cetăţeni care şi-au expus inclusiv copiii unor riscuri grave”, susțin polițiștii.

Un echipaj rutier din cadrul Compartimentului Rutier Poliţia Municipiului Câmpulung Moldovenesc, în timp ce își desfășura atribuțiunile de serviciu pe str. Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat de 83 de ani, din comuna Frumosu.

Cu ocazia controlului, s-a constatat că susnumitul efectuează transport de persoane contra cost fără a deține autorizație de taxi valabilă, având ca pasageri în autoturism trei persoane care au declarat că achită cursa.

Având în vedere că bărbatul a mai fost depistat efectuând transport de persoane contracost, existând și mai multe reclamații înregistrate la nivelul subunității de poliție în acest sens, s-a procedat la sancționarea contravențională precum și la dispunerea suspendării dreptului de utilizare a autoturismului pentru șase luni.

În timpul întocmirii documentelor de constatare, bărbatul a încercat să plece cu tot cu autoturism de la locul faptei, fiind blocat cu autospeciala poliției, motiv pentru care a fost sancționat contravențional cu amendă și reținerea permisului de conducere, pentru nerespectarea dispoziției polițistului rutier de a aștepta la volanul mașinii sale întocmirea documentelor de constatare.

După întocmirea proceselor verbale de contravenție și a documentelor dereținere a permisului de conducere şi certificatului de înmatriculare, s-a procedat şila ridicarea şi indisponibilizarea plăcuțelor cu numerele de înmatriculare.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. cetatean says:

    Pe asta l-ati gasit? Probabil are o pensie de agricultor de 350-400 lei si mai face si el un 20 de lei la zi

    Pe toate iesirile din Suceava se face piraterie auto si stie toata lumea. Transportul in comun extra-urban e o varza, cateva microbuze cu ITP luat pe sub mana si aglomerate de stai si in conserva mai bine. Asa ca oamenii aleg sa mearga acasa cu cine ii poate duce!

    Incercati Suceava, in zona Metro, Burdujeni, DN 29A spre Dorohoi sau DN 29 spre Botosani, acolo e piraterie si organizata, daca opreste cineva la “ia-ma nene” si nu “inregistrat” ca rechin, mai mai ca e linsat de ceilalti indivizi.

    Răspunde
  2. Danut Ababei says:

    Prima reactie a oamenilor, este, sigur, ,, Bă de de omul ăsta si-au gasit sa se ia ? ” Insa totusi la varsta de 83 de ani, eu zic sa-ti vezi de pensia ta, mica, mare, si sa nu risti viata unor oameni practicând o meserie pentru care nu ai nici o calificare, nici un atestat ! Intelegeam unul fara servici dar el isi poate cauta o ocupatie in care sa-si riste doar viata lui nu si a unor oameni nevinovati ! Părerea mea, desigur !
    * Vedeti ca nu functioneaza bine tasta ,, space” la dv.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*