Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Tânărul din Siret, care a făcut bani frumoși din traficul de droguri, scapă de arestul preventiv

saltat-de-mascati-300x238Unul dintre cei doi frați din Siret, care făceau bani frumoși din traficul de droguri, scapă de arestul preventiv. Curtea de Apel Suceava a admis, vineri, contestaţia formulată de Adrian-Emanuel Saviuc împotriva deciziei luate pe 11.01.2017 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava.

Instanța a desființat în totalitate încheierea instanței inferioare și în rejudecare admite excepţia tardivităţii propunerii de prelungire a măsurii arestării preventive formulată de Ministerul Public-Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Suceava faţă de Adrian Saviuc.

Aceeași instanță respinge propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Suceava faţă de inculpatul Saviuc Adrian-Emanuel, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de risc şi mare risc şi trafic de droguri de risc şi mare risc ca tardiv introdusă. Decizia instanței este definitivă.

Fratele lui Adrian, Petru Saviuc, se află sub control judiciar. Cei doi au fost săltați de mascați, în septembrie, anul trecut.

like-facebook

Indivizii au adus din Spania aproximativ două kilograme de canabis și trei grame de cocaină și au vândut droguri în Siret, Rădăuți și București.

VIDEO! Doi frați arestați preventiv pentru trafic de canabis. Un investigator sub acoperire le-a „stricat” afacerea

S-a apucat de cultivat canabis. Plantă de aproape 30 de centimetri, lângă o casă din Siret


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*