Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Noii senatori și deputați de Suceava își deschid cabinetele parlamentare în teritoriu

cabinete parlamentare (3)Noii parlamentari își deschid cabinetele în teritoriu. În Consiliul Județean Suceava, acolo unde avea biroul fostul senator Ovidiu Donțu,  va avea cabinetul parlamentar senatorul ALDE, Ilie Niță.

like-facebookÎn locul biroului fostului deputat PSD Gavril Mârza va avea cabinet senatorul PSD, Virginel Iordache. Parlamentarul social democrat își va dota biroul cu mobilier personal, aștepând ca acesta să fie eliberat de obiectele de mobilier aparținând predecesorului său.

cabinete parlamentare (5)Deputatul PNL, Ioan Bălan, va rămâne în acest mandat în cabinetul pe care deja la ocupat în mandatul trecut ca și colegul său din Camera Deputaților, Ștefan Alexandru Băișanu, care va ocupa același birou.
Proaspătul deputat liberal, Bogdan Gheorghi,u a intrat în posesia cabinetului parlamentar pe care l-a ocupat fostul deputat PSD, Eugen Uricec.

Liderul organizației județene a PNL, Gheorghe Flutur, a spus că parlamentarii liberali care sunt originari din Gura Humorului și respectiv  zona de munte, senatorul Daniel Cadariu și deputatul Angelica Fădor își vor deschide cabinete în zonele respective, Gura Humorului și Câmpulung Moldovenesc.

„Votul la alegerile parlamentare a fost pe listă dar parlamentarii sunt din zone diferite. Nu își vor deschide toți cabinete la Suceava. Senatorul Daniel Cadariu își va deschide cabinet pe zona Gura Humorului-Câmpulung Moldovenesc,doamna deputat Angelica Fădor care răspunde de zona Câmpulung-Vatra Dornei își va deschide biroul parlamentar în această zonă. Deputatul Dumitru Mihalescul își va deschide cabinet parlamentar la Rădăuți și posibil încă într-o comună”,  a spus Flutur.cabinete parlamentare (7)

Și parlamentarii suceveni care nu sunt din zona Sucevei vor avea cabinetele parlamentare în zona de unde sunt. Președintele organizației județene a PSD, senatorul Ioan Stan, și liderul social democraților suceveni își va deschide cabinet parlamentar la Vatra Dornei dar va putea fi găsit și la Suceava unde se află sediul organizației județene.

Proaspătul deputat PSD, Alexandru Rădulescu, a preluat biroul parlamentar al senatorului Ioan Stan, cel din sediul PSD Fălticeni.

Deputatul PSD, Cătălin Nechifor, își va deschide cabinet parlamentar la Rădăuți. Deputații PSD, Marcela Cobuz și Eugen Bejinariu, vor avea cabinetele parlamentare în sediul organizației județene de partid din Suceava. Este posibil ca Bejinariu să aibă în continuare la fel ca mandatul trecut de parlamentar și birou in orașul Siret.

cabinete parlamentare (11)Deputatul PSD, Emanuel Havrici, își deschide birou parlamentar în Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului.

Deputatul PSD, Alexandru Rădulescu, a declarat că decizia unde își vor deschide cabinete parlamentare le aparține exclusiv senatorilor și deputaților.

„S-a reluat activitatea politică la nivel de organizației, am avut o ședință a Biroului Permanent Județean cu participarea parlamentarilor, am luat decizii importante, s-a făcut o analiză a rezultatelor obținute de Organizația Județeană Suceava la alegerile din decembrie 2016”,  a conchis Rădulescu.

Sâmbătă, la Frasin va avea loc o reuniune a Comitetului Județean Executiv al PSD.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*