Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Harșovschi îl pune la punct pe Cușnir: Ce documente ați consultat? Cele cu bugetul de anul trecut, care a fost foarte bun de l-ați votat și dumneavoastră?

harsovschiViceprimarul liberal Lucian Harșovschi, reacționează după ce social democratul Ioan Cușnir a anunțat că PSD nu va vota, prin consilierii locali, bugetul propus de primarul Ion Lungu pe motiv că acesta nu se axează pe nevoile sucevenilor.

like-facebook„Citesc cu uimire cum, prin vocea interimarului Ioan Cușnir, consilierii PSD Suceava anunță că nu vor vota bugetul propus de primarul Ion Lungu pe motiv că acesta nu se bazează pe nevoile sucevenilor. Îmi pun eu întrebarea: Care buget domnilor, în condițiile în care nu avem nici măcar proiectul de buget pe țară? Ce documente ați consultat??? Cele cu bugetul de anul trecut, care a fost foarte bun de l-ați votat și dumneavoastră?  Ați fost invitați la o discuție preliminară, normală, în care s-au discutat câteva idei generale. Cât despre faptul că populația nu este consultată, nu pot decât să vă îndemn să citiți legea. Sunt termeni clari trecuți acolo, inclusiv procedura de consultare publică. În plus, sucevenii au fost de curând consultați și au “aprobat” un proiect pentru următorii patru ani, pe 5 iunie 2016, când au fost la vot”, a replicat Harșovschi.

Consilierii locali ai PSD amenință că nu votează bugetul și vor referendum pentru demiterea lui Lungu


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*