Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Monden! Vizită neobișnuită pentru Sofica Vicoveanca. „De ne-am împaca noi oamenii între noi așa repede cum se împacă ei”

sofia-vicoveancaBucovineanca Sofica Vicoveanca, doamna cantecului folcloric romanesc, duce o viata linistita, departe de forfota Capitalei. Artista locuieste in Suceava, intr-un apartament cu patru camere, cochet, plin cu obiecte dragi sufletului ei.

like-facebookPasionata de lectura, solista are o biblioteca bogata, cu romane clasice, de dragoste, pastrate impecabil, sa le citeasca fara eforturi si nepotii ei. O alta mare pasiune a cantaretei de muzica populara o reprezinta florile, protagonista noastra avand zeci de ghivece, in toate camerele sale, dar si pe hol, la intrare, potrivit wowbiz.ro.

Deunazi, in confortul caminului ei, Sofia Vicoveanca a avut parte de un eveniment pe care altii l-ar fi interpretat drept semn rau. In casa vedetei a intrat un porumbel care a zburat direct pe biblioteca acesteia. Se spune in popor ca nu este de bun augur sa-ti poposeasca o pasare in casa, dar cu toate acestea, doamna Vicoveanca a fost incantata de vizita, artista fiind o mare iubitoare de porumbei.

Mi-a intrat un oaspete de seama in casa si eu, cum sunt iubitoare de pasari, l-am primit cu multa bucurie. Eu cumpar mult arpacas ca sa hranesc porumbeii care ma asteapta, zi de zi, la geamul apartamentului meu. Mi-e drag sa ii primesc si sa ii hranesc, dar ii si cert cand se iau la harta pe pe cate-un bob. Eh, de ne-am impaca noi oamenii intre noi asa repede cum se impaca ei“, a spus Sofia Vicoveanca.

porumbel


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*