Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Secretarii primăriilor din județul Suceava, instruiți la Prefectură

secretari-instruiti-la-prefecturaLuni, 9 ianuarie 2017, la ora 11.00 la sediul Instituţiei Prefectului a avut loc ședința de instruire a secretarilor uat-urilor din județul Suceava.

Potrivit unui comunicat al Instituției Prefectului, în cadrul întâlnirii, s-au prelucrat probleme privind îndeplinirea de către aceștia a atribuțiilor reieșite din acte normative sau stabilite de către prefect.

Un alt subiect al ședinței l-a constituit restituirea în materia legilor fondului funciar prin acordare de despăgubiri în condițiile Legii nr.165/2013, precum și modificările aduse articolului 36 din Legea nr.1/2000, republicată cu modificările ulterioare prin Legea nr.246/2016.
like-facebook
„Întâlnirea de astăzi a creat cadrul legal necesar desemnării de către secretarii uat-urilor a reprezentantului acestora și a supleantului în cadrul Comisiei de disciplină pentru analizarea și propunerea modului de soluționare a sesizării privitoare la faptele secretarilor unităților administrativ teritoriale, sesizate ca abateri disciplinare, ca urmare a expirării mandatului vechii comisii”, susțin reprezentanții Prefecturii Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*