Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Dan Cușnir: Cod portocaliu de nepăsare la Primăria Suceava

cusnir 2Președintele organizației municipale a PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, susține că organizaţia municipală a PSD Suceava a constatat dezinteresul total al primarului Ion Lungu faţă de problemele reale ale locuitorilor Sucevei.

„La mai bine de 48 de ore de când se află sub coduri galbene de ger persistent, viscol şi ninsori, Suceava este un oraş blocat, având grave probleme în asigurarea energiei termice (Cartierul George Enescu), îndepărtarea zăpezii de pe străzile secundare şi mai ales de pe trotuare, cu şcolile şi grădiniţele închise pentru 2 zile, iar primarul Ion Lungu este pe schiuri la Poiana Braşov”, susține Cușnir.
like-facebook
Cușnir a precizat că a încercat să ia legătura cu edilul Sucevei pentru a-i solicita rezolvarea problemelor urgente şi convocarea Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă, însă a aflat că primarul este în concediu.

Am fost neplăcut surprins să aflu că Ion Lungu se află toată săptămâna în concediu la Poiana Braşov. Având în vedere că urmează 2 zile de cod portocaliu de ger, Executivul Primăriei trebuie să adopte toate măsurile necesare pentru asigurarea utilităţilor pentru populaţie, dar şi a siguranţei deplasării cetăţenilor pe trotuare. Deocamdată am constatat că la Primăria Suceava este cod portocaliu de tip PDL-ist, de nepăsare şi de bătaie de joc a lui Ion Lungu faţă de Suceveni. După ce i-a păcălit pentru a 4-a oară, Ion Lungu îi tratează pe Suceveni cu nepăsare, indiferenţă şi aroganţă”, a precizat Cușnir.

 


Loading...

loading...

3 Comentarii

  1. Balaur says:

    Cine ne da noua lectii de moralitate ? Cusnir care l-a imbogatit tasu cu doua benzinarii de la austrieci in schimbu pamanturilor de sub ele. Hmmmm

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Când va fi aprobat bugetul municipiului Suceava | SuceavaNews.ro
  2. Când va fi aprobat bugetul municipiului Suceava - Exclusiv24.net

Lăsați un comentariu

*