Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Au chefuit de Sf. Ioan, apoi s-au urcat la volan. Peste 20 de șoferi au rămas fără permis de conducere

razie-control-trafic-politie-1De Sf. Ioan, unii şoferi n-au fost chiar aşa de „sfinţi”şi au consumat alcool urcându-se la volan. Au fost identificaţi de poliţişti şi s-au ales cu dosare penale. Peste 150 de poliţişti au fost prezenţi în trafic, în ciuda gerului năprasnic, în special în partea a doua a zilei pentru a-i identifica la timp şi a-i trage la răspundere pe şoferii care consumă alcool şi pun în pericol siguranţa traficului rutier.

like-facebookAu fost suspendate peste 20 de permise de conducere şi au fost aplicate zeci de sancţiuni contravenţionale.
Din fericire nu au fost înregistrate în această perioadă accidente rutiere cu persoane decedate sau rănite grav.

La data de 07.01.2017, ora 23.20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Suceava au oprit pentru control pe DJ. 209, în interiorul localităţii Măriţei, comuna Dărmăneşti, autoturismul condus de un bărbat de 58 de ani, din comuna Dărmăneşti.
Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul testării fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat iar ulterior a fost condus la spitalul judeţean unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

La 07.01.2017, ora 04.15, patrula de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, a oprit pentru control pe DC neclasificat, în zona podului „La Calancea”, comuna Marginea, autoturismul condus de către un bărbat de 29 ani, din comuna Vicovu de Jos și întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural.

La data de 07.01.2017, ora 23.50, polițiștii din cadrul Politiei municipiului Vatra Dornei – Compartimentul Rutier, au identificat în trafic autoturismul al cărui conducător auto a fost implicat într-un accident rutier cu pagube materiale pe raza comunei Dorna Candrenilor.

La volanul autoturismului se afla un bărbat de 29 de ani, din comuna Dorna Candrenilor. Cel în cauză a condus autoturismul din direcţia Dorna Candrenilor spre Vatra Dornei iar la un moment dat a derapat, a părăsit partea carosabilă și a intrat in coliziune cu un gard.
Întrucât emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest rezultând valoarea de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*