Sâmbătă 26 Mai 2018, Actualizat acum 145 zile 12:00 am

 

FOTO & VIDEO Incendiu de proporții la Rădăuți. 70 de pompieri au intervenit pentru stingerea flăcărilor (Update)

incendiu-radautiUn incendiu a izbucnit, duminică,  în zona Pieței Rădăuți. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale pentru stingerea focului, dar acțiunea lor a fost îngreunată din cauza vântului puternic.

like-facebook

Șeful ISU, generalul de brigadă Ioan Burlui, a precizat că pentru stingerea flăcărilor au intervenit  70 de pompieri militari din Suceava, Rădăuți, Solca și voluntari din Frătăuți, Milișăuți, Volovăț, Gălănești.

Intervenția a fost destul de greaoie dat fiind faptul că există aglomerări de construcții în zonă, căi de acces limitate, s-a lucrat în condiții de grele, minus 15- minus 17 grade. Deși existau hidranți în zonă, presiunea apei era foarte scăzută. Exista riscul propagării la clădirea Romtelecom, a Poștei și locuințele din zonă”, a declarat Burlui.

În incendiu au fost distruse: un restaurant, o carmangerie, o pescărie, dar și acoperișurile a două locuințe. A fost afectată o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați.

Pompierii urmează să stabilească cauza exactă a producerii incediului, însă cel mai probabil s-a produs de la un coș de fum.

FOTO! Un restaurant, o pescărie, dar și două locuințe distruse în incendiul de la Rădăuți

 

 

 

loading...

Lăsați un comentariu

*