Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Monden! Vacanță în Singapore pentru deputatul PSD, Maricela Cobuz

marcela-cobuz-3Deputatul PSD de Suceava, Maricela Cobuz, și-a luat familia și a plecat  în vacanță în Singapore. Proaspătul parlamentar se pare că preferă vacanțe pe alte continente. Cobuz este însoțită de către soț și fiică. Singapore are o economie foarte dezvoltată, bazată pe economia de piață. Împreună cu Hong Cong, Coreea de Sud și Taiwan, Singapore este unul din Tigrii Est Asiatici.

Tânăra deputat a postat și câteva fotografii pe facebook. Maricela Cobuz a vizitat deja câteva obiective turistice între care grădina botanică care are o suprafață de peste 63 de hectare și care include Grădina Națională a Orhideelor cu cele 3.000 de specii de orhidee.

like-facebookDespre Singapore sau „Orașul Leilor se spune că este capătul lumii, socotind însă că Australia este dincolo de acesta.

Cobuz nu este singurul parlamentar de sex feminin căruia îi plac vacanțele peste mări și țări. Fostul parlamentar PNL, Steliana Miron, a petrecut Revelionul în Costa Rica, iar ulterior a plecat în India, Madagascar.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*