Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Tragedie înainte de Revelion. O femeie dată dispărută, găsită moartă pe malul unui râu

mort-in-rauTragedie într-o familie din localitatea Udești, înainte de Revelion. O femeie de 69 de ani, care a fost dată dispărută de membrii acesteia pentru că nu mai știau nimic de ea de pe 27 decembrie, a fost găsită moartă pe malul unui râu.

Genoveva Golea, din satul Ruși Mănăstioara, comuna Udești,  a plecat de acasă la data respectivă, iar membrii familiei au căutat-o timp de două zile. Văzând că nu dau de ea, aceștia au anunțat Poliția.

goleaMai multe echipe operative, formate din poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Ipoteşti, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică Suceava, lucrători din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Suceava, poliţişti din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Adâncata, cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucovina Suceava cu câine de căutare persoane dispărute şi o aeronavă fără pilot (dronă), cadre ale Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava şi 15 persoane voluntare au pornit în căutarea ei.like-facebook

Echipele constituite au procedat la efectuarea de investigaţii amănunţite, căutări şi scotociri, pe raza satului Ruşii-Mănăstioara, comunei Udeşti, a albiei râului Suceava, pădurea particulară din zona satelor Udeşti-Reuseni-Plăvălari, terenurile agricole din zonele Luncuşoara, Securiceni şi Plăvălari, stânele din proximitatea localităţii Prelipca, oraş Salcea, gara Vereşti.

În urma investigaţiilor efectuate, forţele şi mijloacele implicate au fost concentrate în vederea efectuării de căutări în special pe albia râului Suceava, pe malul stâng şi drept, în aval şi amonte de satul Ruşii-Mănăstioara, zonă despre care existau indicii că dispăruta s-a îndreptat.  Fiind efectuate căutări amănunţite, pe malul stâng al râului Suceava, la distanţa de circa 1,5 km aval de satul Ruşii-Mănăstioara, într-o porţiune cu vegetaţie deasă (predominant stuf), a fost identificat cadavrul numitei Golea Genoveva.  Cu ocazia cercetării la faţa locului şi a examinării sumare a cadavrului, pe suprafaţa acestuia nu au fost identificate urme vizibile de violenţă”, susține purtătorul de cuvânt al Poliției Suceava, comisarul Ionuț Epureanu.

Polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*