Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Dorin Goian face dezvăluiri neașteptate: „Eram înnebunit să joc la păcănele! Stăteam cu interlopii până seara”

dorin-goianDorin Goian, fost jucător la Steaua și actual conducător la Foresta Suceava, a acordat un interviu inedit pentru Gazeta Sporturilor.

Fostul fundaș a dezvăluit că în tinerețe, la 17 ani, îi plăceau jocurile de noroc și că a avut de suferit din această cauză.

like-facebookAveam 17 ani, jucam la Foresta 2 și intrasem într-un anturaj dubios. În vara aceea, mama a vorbit cu o vecină să lucrez cu ea la bazar, să mai scot un ban pentru familie. Femeia vindea baterii de toaletă, chiuvete. Stăteam acolo de la 5 dimineața până pe la 11, declaram un produs mai puțin vândut și fugeam direct la poker. Apăruse drăcia aia cu păcănele, roșu și negru. Eram înnebunit să joc și să mă uit, rămâneam până seara cu niște interlopi, care mai aruncau și cu mesele prin discoteci când se supărau. La sfârșitul lunii, vecina i-a zis mamei că eu îi sunt dator. Ieșisem pe minus la calcule. Mi-am luat o bătaie ca lumea acasă, dar rușinea resimțită față de părinți m-a determinat să mă opresc imediat din nebunia aia”, a declarat Goian în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*