Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Norma de hrană pentru salvamontiștii suceveni, aprobată în CJ

cj-suceava-decembrie-2016-3Consilierii județeni au aprobat proiectul de hotărâre privind aprobarea normei de hrană pentru personalul din cadrul Serviciului public Salvamont Suceava, precum și pentru salvatorii montani care încheie contracte de voluntariat cu Consiliul Județean Suceava.
like-facebook
Astfel, aleșii județului au aprobat norma de hrană pentru personalul din cadrul Serviciului Public Salvamont, pe perioada participării la activității de patrulare și de salvare în munți, constând în căutarea, acordarea primului ajutor și transportul accidentatului, desfășurate la nivel județean.
Este vorba de 50 lei/zi persoană pentru salvatorii montani încadrați cu contract individual de muncă cu normă întreagă de 8 ore/zi ,25 lei/zi/persoană pentru salvatorii montani încadrați cu contract individual de muncă cu 1/2 normă,de 4 ore/zi.

De o normă de hrană ceva mai mare vor avea parte salvatorii care participă la acțiuni interjudețene.
Este vorba de 60 lei/zi persoană pentru salvatorii montani încadrați cu contract individual de muncă cu normă întreagă de 8 ore/zi, 30 lei/zi/persoană pentru salvatorii montani încadrați cu contract individual de muncă cu 1/2 normă, de 4 ore/zi.

Deliberativul județean a aprobat norma de hranp/zi a salvatorilor montani care încheie contracte de voluntariat cu CJ, pentru un număr de maxim de 96 de zile/an. Și anume 50 lei/zi persoană pentru salvatorii montani, pe perioada participării la activității de patrulare și de salvare în munți, constând în căutarea, acordarea primului ajutor și transportul accidentatului,desfășurate la nivel județean și de 60 lei/zi pentru salvatorii montani care participă la acțiuni interjudețene sau zonale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*