Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Grupul german Schaeffler se pregătește să intre pe piața din Suceava. Sute de persoane vor fi angajate

schaefflerGrupul german Schaeffler se pregătește să intre pe piața din Suceava, iar sute de persoane vor fi angajate la fabrica care ar urma să fie deschisă în județul nostru în următorii doi ani. Anunțul a fost făcut de fostul rector al Universitătții „Ștefan cel Mare” Suceava, prof.univ.dr.ing. Adrian Graur.

Cei care își doresc să lucreze în fabrica grupului Schaeffler își pot depune CV-urile până la sfârșitul lunii ianuarie 2017.

like-facebookGrupul Schaeffler vine in Suceava! A intenționat, incă din 2008, sa realizeze o noua investitie in zona noastra, ca extensie a ceea ce au dezvoltat la Brasov. La acel moment intentia a fost blocata si de criza economica, dar si de anumite aspecte care tin de dinamica deciziilor administrative locale. Astazi, Grupul Schaeffler Romania numara 4000 de angajati la Brasov, activeaza prin marcile sale in sectorul auto, industrial, aerospatial, realizează procese rapide si flexibile de fabricatie, dezvoltind tehnologii si masini proprii. Este un renumit furnizor la nivel mondial în sectorul auto si industrial. Compania pune valoare pe cea mai inaltă calitate, pe o tehnologie remarcabila si o puternica forta de inovatie. Pentru ca demersul intreprins de aceasta companie sa devina realitate, o conditie esentială o reprezinta resursa umană. In consecinta, pina la finele lunii ianuarie 2017, sint asteptate CV-urile a cel putin 600 de potentiali angajati pentru Schaeffler Suceava”, a precizat Graur.

http://www.schaeffler.ro/content.schaeffler.ro/ro/index.jsp

 


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Frumos doamne ajuta..in ce zona este fabrica ??ma intereseaza meseria mea este de stivuitoris cu atestat..

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*