Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Individul care a încercat să lovească un polițist cu un topor și l-a atacat cu pietre, trimis în judecată

judecataProcurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi au dispus  trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui Ciorcan Constantin-Florin pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

În ziua de 1 decembrie 2016, în jurul orei 22.30, acesta l-a amenințat cu acte de agresiune fizică, a vrut să-l lovească cu o coadă de topor și apoi a aruncat cu pietre și cu alte obiecte contondente asupra lui N.G., agent-șef principal de poliție în cadrul Secției nr. 4 de Poliție Rurală Gălănești, județul Suceava, care, fiind în timpul serviciului, intervenise pentru aplanarea unui conflict sesizat prin SNUAU 112.

like-facebookIndividul a mai fost recent trimis în judecată și condamnat în primă instanță pentru săvârșirea, între altele, a două infracțiuni de ultraj, la data comiterii infracțiunii din prezenta cauză el aflându-se sub control judiciar, măsură preventivă ce nu a contribuit însă cu nimic la estomparea conduitei lui antiscociale, care, dimpotrivă, s-a accentuat.

„Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță, spre judecare, situație care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, susțin procurorii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*