Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Dan Acibotăriță: Ziua de 22 Decembrie 1989 reprezintă pentru noi, toți românii, un nou început, o speranță la o nouă viață demnă

dan acibotarita2Președintele organizației sucevene a Partidului Verde, Dan Acibotăriță, a transmis un mesaj către suceveni și români în general cu prilejul zilei de 22 decembrie, Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății.

like-facebook„Ziua de 22 Decembrie 1989 reprezintă pentru noi, toți românii, un nou început, o speranță la o nouă viață demnă și frumoasă dorită de fiecare cetățean din această țără. Români, unguri, ucrainieni, turci, tătari, polonezi, evrei, greci, au ieșit cu toții în stradă pentru a cere dramul de libertate, democrație și respect. Pentru aceste dorințe au murit tineri, lasând în urmă râuri de lacrimi și durere. Astăzi, după 27 de ani, noi românii, trebuie să-i cinstim cum se cuvine pe toți sfinții neamului românesc, pe eroii noștrii, care prin sacrificiul suprem au crezut într-o Românie liberă, democrată și prosperă”, a precizat Acibotăriță.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*