Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Ion Lungu: Avem, deocamdată, 46 de solicitări pentru locuinţe ANL şi 20 de locuinţe libere

ion-lunguPrimarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că municipalitatea dispune de 20 de locuințe libere ANL în timp ce solicitările sunt mai mult decât duble. Trebuie amintit că sucevenii de pe lista de priorităţi cu beneficiarii de locuinţe ANL vor trebui să achite o garanţie la repartizarea efectivă a unităţii de locuit în cauză.

Astfel, înaintea emiterii repartiţiei, ei vor plăti la Primărie suma de 1.000 de lei pentru o garsonieră şi 1.500 de lei în cazul apartamentelor cu 2, respectiv 3 camere. Sumele percepute în acest mod sunt constituite într-un fond pentru acoperirea, în caz de neplată, a chiriei şi cheltuielilor comune.

like-facebookAvem, deocamdată, 46 de solicitări pentru locuinţe ANL şi 20 de locuinţe libere. Acest lucru este valabil pentru anul acesta, în luna februarie urmând a fi stabilite noi criterii pentru 2017, când vor fi finalizate şi celelalte 80 de apartamente care se vor ridica în zona Metro”, a spus Lungu.

Repartizarea se face luându-se în considerare atât locuinţele libere din fondul existent, cât şi pe cele care urmează a fi finalizate în cadrul programului de construire pentru tineri. Deja, în zona Metro se lucrează la locuințe ANL, garsonierele şi apartamentele ANL putând fi date în folosinţă la sfârșitul anului viitor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*