Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Diplomă de excelenţă pentru USV, la Gala România – UNESCO: 60 de ani

masuri usv11Joi, 15 decembrie 2016, cu ocazia Galei „România – UNESCO: 60 de ani”, a fost lansată publicaţia „România – UNESCO: 60 de ani”, care conţine o prezentare a Comisiei Naţionale a României pentru UNESCO şi a principalelor momente din activitatea acesteia în cei 60 ani de la aderare.

În cadrul evenimentului a avut loc şi o ceremonie de înmânare de trofee şi diplome de excelenţă unor personalităţi marcante, care au contribuit esenţial la dezvoltarea şi promovarea valorilor în plan educaţional, cultural şi ştiinţific.

like-facebookActivitatea pentru susţinerea idealurilor UNESCO pe plan local a fost răsplătită cu două diplome de excelenţă ale Comisiei Naţionale a României pentru UNESCO, acordate Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava şi Societăţii Ştiinţifice Cygnus – centrul UNESCO din Suceava.

Momentul aniversar o fost completat de un concert susţinut de Cvartetul Cameratei Regale şi de un dineu la care au participat personalităţi din viaţa publică şi colaboratori care sprijină activitatea Comisiei Naţionale a României pentru UNESCO.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*