Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Dan Acibotăriță, despre alegerile parlamentare: Suceveanului nu-i pasă de viitor […] nu gândește, ci doar votează

dan acibotaritaPreședintele organizației sucevene a Partidului Verde, Dan Acibotăriță, critică modul în care sucevenii din zona Mestecăniș au ales să pună ștampila pe buletinele de vot.

El a precizat, prin intermediul unui comunicat de presă, că aceștia nu s-au gândit la viitor în momentul în care s-au prezentat la urne.

like-facebook„Noi verzii suceveni, am observat că la aceste alegeri parlamentare în județul Suceava, locuitorii din zona Mestecăniș unde există acea groapă de gunoi, sau din zona de munte unde s-au distrus pădurile, au preferat să voteze tot partidele care au tăiat pădurea și au construit groapa. Aceste lucruri demonstrează că suceveanului nu-i pasă de viitor, nu-i pasă de ce lasă în urmă, de cine îl ajută, cu alte cuvinte nu gândește, ci doar votează”, a precizat Acibotăriță.

Reprezentantul verzilor suceveni a mai adăugat că îi sfătuiește pe cei din PNL să-i mulțumească consultantului politic că a dus partidul la un scor mai mare decât cel obținut de USR.

„Dacă era invers astăzi se punea problema dispariției unui partid istoric. Până la urmă tot răul e spre bine, iar cei din PNL într-un timp scurt ar trebui să-și aleagă doctrina. Mai sunt liberali sau creștin democrați?”, susține liderul organizației sucevene a Partidului Verde.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*