Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO! Accident cu cinci victime la Păltinoasa

accident-comuna-paltinoasa-iesire-spre-suceavaUn grav accident rutier a avut loc vineri seară, în comuna Păltinoasa. Trei autoturisme s-au ciocnit violent, rezultând cinci victime.
like-facebook
Patru dintre răniți au fost transportați la spital de ambulanțe la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava, iar al cincilea a fost dus de un echipaj SMURD la spitalul din Gura Humorului.

Potrivit polițiștilor suceveni, în timp ce conducea autoturismul, pe DN 17, în afara localităţii Păltinoasa, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de trafic pe timp de noapte, Marinel Ciobanu, de 27 de ani, din orașul Gura Humorului, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a acroşat autoturismul condus de o tânără de 22 de ani, Violeta Gavrilă, din comuna Bosanci, după care, a fost lovit de autoturismul condus din sens opus, de Cristian Mateiciuc, de 25 de ani, din municipiul Suceava.

Conducătorul auto de 25 de ani și conducătoarea auto de 22 de ani au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri, după care, la spital, acestora și bărbatului de 27 de ani, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Loading...

loading...

33 Comentarii

  1. Bau-bau says:

    Daca tot scrieți prostii, măcar puneți si realitatea., căci cel de 26 de ani nu a adaptat viteza, acele blocate la 180km la ora. Am fost la fata locului si daca vreti va dau si poza

    Răspunde
  2. Bau-bau says:

    Cristian mateiciuc a fost implicat in mai multe accidente, dincauza vitezei, ca si in acest caz ,conducea audi cu 180km la ora, acolo s-au blocat acele, acesta se intrecea cu un prieten de al lui ,care la rândul lui, ca un las cand a vazut ce s-a întâmplat , s-a întors si a plecat. Deci va întâlniți pe drum cu um pericol public. Mai ales ca in inconstienta lui avea in spate si o mama cu in copil de un an

    Răspunde
    • Tim says:

      Cum poti sa minti in halul asta? Nu ti-e frica ca te vede Domnul? Sau aici ai uitat de el, numai ca sa incriminezi pe cineva?

      Răspunde
      • Pentru 'Tim' says:

        Prietene, dar vouă nu va e frica de Dumnezeu? Sa împrăștiați zvonuri ca mașina a fost împrumutată și ca cei care erau in mașina au mâini și picioare rupte? Când se știe sigur ca toți pasagerii din Audi au fost lăsați sa plece acasă chiar in noaptea accidentului. Singurul care a fost internat este șoferul din Skoda. Hai sa fim realiști și sa spunem lucrurilor pe nume.. iar despre faptul ca acul s-a oprit la 180 km/h nu e nici o minciuna.. exista dovezi clare care atesta acest lucru.. înțeleg ca fiecare tine cu cel pe care îl cunoaște, dar dacă ai adus vorba de Dumnezeu, sa vorbim adevarul in prezenta Lui, nu sa spunem ceea ce ne place sa auzim..

        Răspunde
  3. bau-bau vietii says:

    bau-bau suferi de nebagare in seama si cauti anturaj?:)) ai fost acolo? stii ce e ala accident la 180 km/h? mai scapa marinel in viata daca avea cel cu audi 180?

    Răspunde
  4. csd says:

    ce intrecere ma prostule “bau bau” ? de unde ies vorbele astea ? cica a fugit ca un las … ma handicapatule , sunt oameni ce pot confirma unde era omul de care vb . si mai simplu , sunt camere video pe care se poate vedea exact ce facea la ora respectiva . asa ca nu mai rupe p**a aiurea , idiotule . plin de tarani prosti in orasul asta

    Răspunde
  5. Nu conteaza says:

    Auzi bau bau.. daca tot ai atatea informatii ca mateiuciuc a fo implicat… csi esti tu asa sigur ca avea 180… si stii tu tot ca vad ca le stii… puneti si numele tau real… dami un numar de telefon sa ne intalnim sa facem si o declaratie… si sa vorbim mai sigur despre asya.. daca tu esti asa sigur si stii tot… eu iti zic sa ai grija de vorbesti.. mai jine pentru tine… daca sustii asa sigur.. dami nr tau ne int si vorbim

    Răspunde
  6. Bau-bau says:

    Martorii care erau in coloana ai venit singuri si vor declara.treburile nu ramân asa. Dupa o expertiza va zice totul. Dar mateiciuc ala care se crede zmeu si ., care nu are rațiune inca nu s-a liniștit , dupa câte a mai combinat.el se plange o o troaca de fier., asta durere are omul

    Răspunde
  7. PENTRU BAU-BAU says:

    Domnule bau-bau chiar vreau sa ne intalnim, eu, tu si martorii care ma plasati ca eram in intrecere cu mateiciuc, vreau sa vad dovada ca eram acolo, si daca eram in intrecere, ori il luam pe marinel din plin asta in caz ca eram primul, ori ii luam pe amandoi daca eram in spatele lui. Prietene te rog sa nu mai manca te rog cacat la adresa mea cu privire ca am fost la accident, daca esti prost si esti prost informat te rog sa iti vezi de treaba. Spre linistea ta si a mancatorilor de rahat eu vineri de la ora 18:30 pana la ora 21:30 m-am aflat in incinta iulius-mall, si se poate dovedi prin camere, martori si ce mai vrea sufletelul tau.
    Dar totusi as vrea sa te intalnesc pe tine si pe toti mancatorii de cacat care zic ca am fost acolo si eram la intrecere. O zi buna papagalule!

    Răspunde
  8. Nu conteaza says:

    Auzi ticule… nimeni nu se crede zmeu.. expertiza va zice cine e vinovatul… dar 180 nu avea nimeni.. tu veziti de treburile tale si nu imprastia vorbe aiurea.. ca facea intrecere si prostii… persoana care zici tu ca facea intrecere nici nu stia de accident… asa ca nu mai inventati aiurea treburi ce nusi au rostu… pt ca daca aveau 180 nu mai traia nimeni in masina aia… eu stiu ca esti varu lu marinel si sunteti suparati… dar totu trebuie rezolvat ca oameni si legea sa declare vknovatu.. nu voi nu noi nu nimeni… asa ca mai bine abtinete si lasa comentariile fara rost.. mersi

    Răspunde
  9. Bau-bau says:

    Nici măcar bunul simt nu ai avut sa mergi la spital. Mai zici si de 45 de zile ca ti-a dat de spitalizare., in situația lui marinel ce trebuia sa ai dea pe viața spitalizare., infine de aia strigau ca nenorocitul că ti s-a resetat bordul ? De aia taicatu nu lasa sa se fotografieze bordul? Eu zic ca ti s-a resetat creierul si atat

    Răspunde
  10. .... says:

    bau-bau tu atata vorbesti aici de parca mateiciuc e de vina si nu marinel care o acrosat o alta masina in timp ce depasea neregulamentar si a ajuns pe mijlocul strazii de-a latul

    Răspunde
  11. Prieten cu "Bau Bau" says:

    A spus Bau Bau ca a fost o întrecere și cel cu musca pe căciula sa simțit și începe sa își caute alibi.Si da acele sau oprit la 180km la ora și ceilalți participanți la trafic au confirmat ca circula cu viteza mare ca un inconștient. Acum se încearcă sa se scoată vinovat pe Marinel care depășea regulamentar dar când vezi in fata un șmecher care blita continu ca doară prosti se feresc din fata lui și in momentul impactului Skoda a lovit Smart nu înainte.Smartu este plin de ulei ceia ce înseamnă ca la atins in timp ce Audi A4 quattro s-line sa izbit in skoda.

    Răspunde
  12. Nu conteaza says:

    Si cum sa izbit in timpul depasiri gogule.. audile venea din padure si la luat pe o parte??? Sau cum?? Ca marinel era pe o parte.. cum a ajuns el pe o parte daca depasea regulamentar si nu a atins pe nimeni?? Vbiti toti ca sa nu adormiti… la 180 nu mai era nimeni viu in masina nici in una nici alta… asa ca nu vbiti aiurea… vedetiva de treaba… e mai bine.. si legea sa faca ordine si sa gaseasca vinovatu…. ca eu pot sa merg si cu 300 daca sunt pe banda mea… ce cauta celalalt pe contrasens… eu inteleg subteti suparati… nui pare bine la nimeni de ce sa intamplat.. dar nici sa nu vorbim aiurea si ce nu trebuie ok?? Nu are rost de comentarii inutile zic eu…

    Răspunde
  13. Prieten cu "Bau Bau" says:

    Să-ți explic ca am fost acolo. Marinel era in depășire la Smart și când a văzut farurile in fata lui a frânat și a tras dreapta cât a putut ca sa nu atingă smartul și de asta a început sa fuga spatele . Și apropo la 180 km la ora normal ca nu mai ai timp sa reacționezi ca sa eviti impactul dacă aveai viteza mai mică se putea evita impactul acolo ii loc de trei mașini nu doar de doua dar la așa viteza ii normal sa ții axul drumului.

    Răspunde
  14. Prieten cu "Bau Bau" says:

    Eu am poze cu smartu și se vede ca ii plin de ulei și ii zgâriat asta înseamnă ca la atins in momentul impactului nu înainte.

    Răspunde
  15. Aaa says:

    Ma nenorocitule cum poti spune ca ai voie sa mergi si cu 300 gunoiuleeee… asta nu’i viteza nici de autostrada da sa mai vorbim de strazile noastre cu restrictii si pe timp de noapte… data viitoare sa te opresti intr’un copac nu intr’alta masina criminalule ! Anunta’ti macar prin statie cand iesiti si ne vom da toti pe dreapta…ca sa nu’ti mai para rau ca n’ai atins 300!!!

    Răspunde
  16. Bdidnb says:

    Voi saracii nu aveti nimic in cap (eventual poate ceva graunte).
    Numai data viitoare du-te intr-un cap de pod sau in vre-un copac si nu in oameni nevinovati. Da fa cumva si prinde 300 ca sa nu mai ramana nici cacatu din tine

    Răspunde
  17. Gsgsj says:

    Inseamna ca de-acuma nu mai facem depasiri ca umbla dobitocii pe drum….

    Răspunde
  18. Anonim says:

    Cine e curios,criminalistica are un reper important acul vitezometrului pt a clarifica viteza la impactul frontal.
    Puteți accesa linkul de mai sus.Expertiza va clarifica viteza la impact in curând,vor fi și camere video,martori și lege care speram ca va fi aplicată pe măsura pentru cei care au impresia ca pot sa se joace cu viețile altora.
    Și dacă legea nu va face dreptate,Dumnezeu va face dreptate!

    Răspunde
  19. .... says:

    Toti prostii comenteaza de acul de la kilometraj s-a oprit la 180 dar ca acul de la turatie e la 5500 rpm nu zice niciun prost nimic, Pentru toti inginerii de pe aici, o masina diesel poate ajunge la 4200 rpm, maxim 4500 rpm, dar nicidecum la 5500, dar de astea nu mai zice nici dracu nimic:)) astept o poza de la domnul bau-bau care a spus ca a fotografiat bordul, sa ne convingem si noi.

    Răspunde
  20. .... says:

    Si o poza de la bordul masinii skoda se poate pune, are cineva? Sa vedem si viteza cu care se deplasa skoda, sau de asta se uita? de discutia lu marinel si a lui cumnat pe statie nu se zice nimic? de cum discutau cei doi pe statie, si cum isi trasmiteau unu la altu sa ii deie ca il ajunge din urma?

    Răspunde
  21. Anonim says:

    Poza de la bordul Skoda arată 0 km/h

    Răspunde
  22. Anonim says:

    Daca bordul mașinii arată gresit,atunci cu ce viteza mergea audi?toti neagă faptul ca mergea cu viteza,atunci de ce nu specifica nimeni cu ce viteza mergea?
    Marinel nu a depășit,a vrut sa depășească smartul care era in spatele unui camion care mergea cu 60km/h.Daca Marinel era in spatele celor doi și a avut intenția de a depăși?cu ce viteza mergea ?de ce nu a reușit sa se retragă ca “intr-o fracțiune de secunda a intrat in Marinel”?de ce șoferița smartului spune ca a venit ca o bomba audi?oare Skoda s-a făcut in doua pt ca Marinel avea 200?marinel a intrat in audi?nu cumva audi a intrat in Skoda? Se va afla viteza impactului și fără bordul de la audi,doar din expertiza skodei.

    Răspunde
  23. .... says:

    Bai anonimule, cum a intrat audi in Skoda din lateral? A virat stânga special?:)) cum sa între in linie dreapta in lateralul la o mașina?:)) ce oameni prosti, sa mor de nu

    Răspunde
  24. .... says:

    Ați cumpărat-o pe șoferița smartului?:)) cati bani ați oferit?

    Răspunde
  25. euuu says:

    Stai linistit ca suferită smartului a spus si in seara accidentului ca nu avea mai mult de 60km la ora.(nu toată lumea cumpara cu bani așa ca tine ca vroiau sa bagi un prieten de al tau ca ar fi fost la volan) Asumati prostia de a conduce cu 180 km la ora

    Răspunde
  26. Abc says:

    Pentru ‘…’ bai gogule ( ca așa am văzut ca se vorbește in clanul vostru) voi vorbiti de șoferița smartului și faptul ca au cumpărat-o, dar de voi ce Spune-ți ca împrăștiați zvonuri aiurea? Și anume, faptul ca mașina a fost împrumutată și ca cei din audi sunt loviți grav având mâini și picioare rupte.. eu am fost la locul accidentului și toți erati pe picioarele voastre, nici vorba de picioare rupte, mai mult decât atât niciunul din voi nu a avut nevoie de spitalizare, ci toți ați fost lăsați sa plecați acasă in noaptea accidentului.. acuma spune tu: la cel ce vreți sa ii puneți in spate toată treaba asta spunând ca el a fost șoferul câți bani i-ați oferit? Ce i-ați promis? Poate așa vom ști si noi in viitor cum sa acționăm ca sa scăpăm cu basma curată 🙂 dacă ești mare șmecher si ai bani, nu e de ajuns.. in viața Trebuie sa fii deștept, sa ai inteligenta, ceea ce ție îți cam lipsește având in vedere vocabularul 🙂 și Apropo, faptul ca șoferul din audi a venit la șoferița smartului sa întrebe ce sa întâmplat ridica multe semne de întrebare atât martorilor care au auzit cât și celor de la poliție..

    Răspunde
  27. Șpagă says:

    Pana la urma trebuie sa ii ceri bani lui taicatu ca sa o cumperi tu pe șoferița smartului ca sa poți ieși din cacat.ca și așa nu ai muncit tu pentru mașina

    Răspunde
  28. Ha ha says:

    Uite, mai, cum s-au potolit toți :))) când văd ca și ceilalți știu de șmecheriile lor nu mai au curaj sa spună ceva :)))

    Răspunde
  29. O gramada de comentarii aiurea aici. Vinovatul va fi stabilit de către poliție ( dacă mai are cine, având in vedere relațiile dintre familia lui Marinel , mai bine zis, familia ciocan , și poliția din Gura Humorului ).
    Dar, din moment ce Skoda avea ASIGURARE FALSA pe Bulgaria, cine e vinovat ? Neavând asigurare, automat nu avea ce sa caute acolo mașina la momentul respectiv. Asta e pt cei care au un minim de cultura .
    Și, subscriu la ce au zis alții mai sus, atâta Timp cât eu merg pe banda mea, care e problema ta ca eu am depășit limita ?

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*