Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Consilierul local, Eugen Girigan, a demisionat din funcție

eugen giriganConsilierul local PSD, Eugen Girigan, care a fost și liderul de grup al acestui partid, a anunțat că își dă demisia din deliberativ, fără însă a spune care sunt motivele care sunt la baza acestei decizii. Social democratul a spus că s-a simţit onorat să activeze în Consiliul Local, atât mandatul actual, cât şi în cel trecut, în care, de altfel, a fost coleg cu mai mulţi dintre actualii membri ai deliberativului. El şi-a cerut scuze dacă, uneori, exprimând şi susţinând puncte de vedere contrarii, a deranjat sau supărat pe cineva, acest lucru nefiind unul intenţionat.

like-facebookAlesul PSD a mulţumit primarului Ion Lungu, cu care recunoaşte că a avut o dispută la „un început de mandat din 2008”, când, la fel, s-a retras din legislativ. Girigan a adus mulţumiri secretarului Ioan Ciutac, funcționarilor din subordinea secretarului dar și a celor din aparatul de specialitate al primarului şi reprezentaţilor presei.

„O să vă înmânez, imediat după şedinţă, cererea mea de demisie din Consiliul Local. O să vă rog să procedaţi şi să iniţiaţi un proiect de hotărâre care să constate cererea de demisie, să vacanteze postul şi să demareze procedurile pentru fi ocupat din nou”, a spus Girigan în plenul deliberativului local.

Activitatea sa în Consiliu Local a fost răsplătită cu aplauze de către toți cei prezenţi la şedinţă, Ion Lungu mulţumindu-i acestuia pentru activitatea desfăşurată mai ales că avea o vastă experienţă profesională. Primarul și-a exprimat regrete pe marginea părăsirii deliberativului de către Girigan care a fost un membru de valoare al Consiliului Local. Și secretarului municipiului Ioan Ciutac şi preşedintelui de şedinţă, Lucian Harşovschi au adus aprecieri și mulţumiri la adresa demisionarului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*