Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Incendiu violent la Demăcușa. Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale

incendiu casaMilitarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale comunelor Moldoviţa şi Vatra Moldoviţei, precum şi lucrători ai Ocolului Silvic Tomnatic, au intervenit, joi, cu cinci autospeciale şi patru motopompe, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui M.V., din satul Demăcuşa, comuna Moldoviţa.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta violent la acoperişul casei de locuit P+1, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi la anexele gospodăreşti.
like-facebook
Au ars acoperișul casei pe o suprafață de 150 de metri pătrați, un perete despărţitor pe 12 metri pătraţi, circa 3 tone de fân şi 3 metri cubi de scândură pentru astereală, depozitate în pod. S-au degradat tavanele a patru camere de locuit, pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, şi parchetul. Au mai fost afectate un motor electric de la un tocător de furaje şi unelte din gospodărie (lopeţi, furci, topoare şi altele).

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: jar sau scântei provenite din coşul de fum deteriorat.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*