Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Doi tineri și o minoră de 14 ani, cercetați pentru tâlhărie

politie-furtTrei frați sunt cercetați de polițiști pentru tâlhărie. Este vorba despre Ramona B., de 14 ani, Robert Bozomală de 20 de ani și Simi Nicolae Bozomală de 19 ani, toți din comuna Șcheia.

Pe 28 noiembrie, aceștia au prădat un bărbat din municipiul Suceava.

like-facebookPolițiștii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia Municipiului Suceava şi din cadrul Poliţiei Comunale Şcheia, mircuri, începând cu ora 06.00, au descins în zona locuită de aceştia, i-au identificat şi i-au condus la sediul Poliţiei Municipiului Suceava.

În baza probatoriului administrat, cauza a fost prezentată procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă judecătoria Suceava, care a opinat şi pentru extinderea cercetărilor cu privire la infracţiunile de „tâlhărie calificată”, „complicitate la infracţiunea de tâlhărie calificată” şi„tăinuire”.

În urma audierii suspecţilor şi ţinând cont de probatoriul instrumentat, precum şi de pericolul social creat prin comiterea faptelor, polițiștii au dispus reţinerea tinerilor de 19 şi 20 de ani sub aspectul săvârşirii infracțiunilor menționate, fiind introduși în arestul IPJ Suceava, urmând  să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de luare a unei măsuri privative de libertate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*