Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

O elevă din județul Suceava a câștigat concursul organizat de Ministerul Justiției „Niciodată prea tânăr pentru a te implica”

bogdana-ioana-hanceanO elevă din județul Suceava este câșigătoarea concursului „Niciodată prea tânăr pentru a te implica!” organizat de Ministerul Justiţiei.

Este vorba despre Bogdana Ioana Hîncean, elevă a Colegiului „Alexandru cel Bun” Gura Humorului. Lucrarea sa va fi publicată pe paginile de internet ale Ministerului Justiţiei şi Ambasadei Statelor Unite ale Americii în România.

Competiţia de eseuri, creaţie literară, producţii audio-video sau proiecte a avut loc în perioada 21 octombrie – 20 noiembrie 2016. Concursul a fost organizat de Ministerul Justiţiei, în parteneriat cu Ambasada Statelor Unite ale Americii în România.

like-facebookBogdana a obținut un e-book reader oferit de Ambasada Statelor Unite ale Americii în România și a avut ocazia să viziteze sediile Ministerului Justiţiei şi Ambasadei SUA, ocazie cu care s-a întâlnit cu secretarul de stat din Ministerul Justiţiei Gabriela Scutea şi cu adjunctul şefului misiunii Ambasadei Statelor Unite ale Americii în România, Dean Thompson.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*