Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Prognoza meteo pentru weekend. Cum va fi vremea în ziua alegerilor

vremeAdministrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru acest sfârșit de săptămână. Potrivit acesteia, vremea va fi mai caldă decât este normal în această perioadă.

Vremea se va încălzi în aproape toată ţara, iar în regiunile din sud şi din est, valorile termice vor deveni mult mai ridicate decât cele obişnuite în prima decadă a lunii decembrie. Temperaturile maxime se vor încadra între -1…0 grade izolat în Transilvania și 13…14 grade în sudul Olteniei, dar şi în zona deluroasă a Munteniei; minimele termice vor fi cuprinse între -6 și 4 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -10 grade.

like-facebookÎn Transilvania local nebulozitatea joasă va persista şi se va semnala ceaţă, asociată cu burniţă, iar în rest vor fi înnorări temporare, izolat va ploua slab în nord şi în est şi vor fi precipitaţii mixte în zona montană.

În orele dimineţii şi noaptea vor fi condiţii de polei. Vântul va continua să sufle tare pe crestele montane, iar în rest va sufla slab și moderat, cu intensificări locale, temporare, îndeosebi în nordul Moldovei, sudul Olteniei şi pe litoral.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*