Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Un jucător de rugby de la Bucovina Suceava, nominalizat de FRR pentru titlul de cel mai bun tânăr jucător pentru campionatul intern

rugby-bucovina-suceavaFederația Română de Rugby a anunțat nominalizații pentru Superlativele anului 2016. Pentru titlul de cel mai bun tânăr jucător din campionatul intern a fost nominalizat și Octavian Scolobiuc de la Bucovina Suceava.

Ceilalți jucători nominalizați la aceeași categorie sunt Cristi Chirică (CSM Știința Baia Mare), Tudor Boldor (Steaua), Ionuț Balaban (Dinamo), Vlăduț Popa (Timișoara), Daniel Plai (Poli Iași), în timp ce pentru cel mai bun jucător din Divizia Națională de Seniori concurează Constantin Gheară (CS Năvodari), Teodor Nițu (Stejarul Buzău), Claudiu Popovici (Știința Petroșani), Gabriel Dănăilă (RCM Galați).

like-facebookLa această categorie, Bogdan Muntean, antrenor federal, Alexandru Lupu, antrenorul echipei naționale de rugby în 7 și Ciprian Popa, director național de dezvoltare vor oferi fiecăruia dintre jucătorii nominalizați puncte de la 1 la 5. Câștigătorul votului de pe site-ul FRR va mai primi alte 3 puncte. Jucătorul care va aduna cele mai multe puncte va fi declarat câștigător.

Votul durează până pe 16 decembrie.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*