Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

FOTO! 500 de copii de la unitățile de învățământ din Moara au primit daruri de Moș Nicolae

daruri-de-mos-nicolae-pentru-copiii-din-moara-suceava-1500 de copii de la grădinițele și școlile din comuna Moara au primit cadouri de Moș Nicolae. Perioada sărbătorilor de iarnă este cel mai mult așteptată de copii dornici să afle ce le pune moșul în ghetuțe.Pe post de Moș Nicolae a fost chiar primarul Eduard Dziminschi, care a venit încărcat cu daruri pentru cei mici. El nu a venit singur, ci a avut chiar ajutoare care și-au asumat rolul de a fi alături de edil la transportul cadourilor.

like-facebookCu ajutorul consilierilor locali, care au aprobat o sumă de la bugetul local, în acest an, sacul moșului s-a dovedit a fi nu o sanie, ci darurile au ajuns la școli și grădinițe cu microbuzul școlii.
Luați prin surprindere, nu numai copii au cam rămas uimiți de prezența moșului ci și cadrele didactice. Elevi de ciclu gimnazial și primar de la toate unitățile de învățământ au primit dulciuri și băuturi răcoritoare. Dacă au fost cuminți sau nu, moșul a adus tuturor cadouri consistente și le-a promis micuților că dacă vor fi cuminți va reveni anul viitor.

„Am vorbit cu Moș Nicolae și l-am rugat să vină personal la copii de la cele trei școli și trei grădinițe din comună. Pentru fiecare micuț emoția și bucuria întâlnirii cu Moșul care aduce daruri este un moment mult așteptat. Noi am venit în întâmpinarea acestei dorințe și le- am adus un dram de fericire în luna cadourilor”, a spus primarul comunei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*