Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Individul care a amenințat și bătut un șef de post, arestat preventiv. Ce au decis magistrații în privința fiilor săi

arestatIndividul care l-a bătut pe șeful de post din Horodnic de Jos, după ce a tăbărât peste acesta în locuință împreună cu cei doi fii ai săi, a fost arestat preventiv.

Dan Olenici este cercetat acum pentru ultraj, violare de domiciliu. El îl considera responsabil pe șeful de post de soluționarea nefavorabilă a unui dosar penal în care a avut calitatea de persoană vătămată.

like-facebookCei doi fii ai săi, Cristian Olenici de 18 ani și S. O. de 17 ani sunt cercetați pentru violare de domiciliu, dar sub control judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Șeful Postului de Poliție Horodnic de Jos, agentul șef principal Cristian Darabană, a fost bătut în propria locuință de trei indivizi care au tăbărât peste el, după ce inițial l-au amenințat prin telefon.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, cms. Ionuț Epureanu, a precizat că totul s-a petrecut, sâmbătă seară, când șeful de post a fost agresat de către Dan Olenici, de 49 ani, din localitate și alte două persoane de sex masculin, din aceeași localitate.

like-facebookAgresorul este cunoscut pe raza comunei ca o persoană violentă, fiind cercetat de către poliţist într-un dosar penal de lovire și având în lucru la postul de poliție un alt dosar penal.

Bărbatul de 49 de ani, împreună cu fiii săi, Cristi și Săndel Olenici, ambii de 18 ani, s-au deplasat la locuința de serviciu a agentului de poliție, după ce în prealabil primul dintre aceștia îl amenințase telefonic. După ce au ajuns la locuința șefului de post, toți au pătruns în curte fără drept, Bărbatul de 49 de ani a bătut la ușă, iar în momentul în care polițistul a ieșit să vadă ce se întâmplă, a fost lovit.

Șef de post bătut în propria locuință. Polițistul era amenințat și prin telefon


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*