Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO! Palatul Administrativ Suceava, pregătit de sărbătoare de angajații CJ și ai Prefecturii

brazi-impodobiti-cj-2Angajații instituțiilor publice demonstrează că știu să împodobească bradul de Crăciun. Și nu numai angajații Consiliului Județean Suceava, ci și cei de la Prefectură. Parcă nu e sărbătoare, dacă în casă nu este împodobit bradul. Respectând tradiția, și instituțiile publice locale s-au gândit să întâmpine cum se cuvine Crăciunul. Reprezentanții lor au gătit brăduți pe care i-au amplasat în holuri, ca să fie admiraţi de toată lumea care trece pragul respectivelor clădiri.

Prima instituţie din judeţ este Prefectura. Bradul împodobit în hol este unul primit cadou de la Direcţia Silvică din Suceava , are doi metri şi jumătate şi a fost împodobit de angajaţi.

brazi-impodobiti-cj-3„Este un brad mult mai frumos față de alți ani, mai bogat în ramuri. Am ales să îl împodobim simplu, dar cu bun gust. Am folosit peste zece metri de beteală, globuri.. Ornamentele sunt cele de anul trecut și am preferat să fie argintii”, spune Alina Stan, consilier în cadrul Prefecturii Suceava.

Prefectul județului, Constantin Harasim, a spus că a lăsat la latitudinea angajaților să decidă cum va fi împodobit bradul.

„Cum era să le zic eu să folosească o anumită culoare la împodobit? E decizia angajaților….”, a spus Harasim.brazi-impodobiti-cj-5

like-facebookDacă la Instituția Prefectului ornamentele au culoarea argintie, la Consiliul Județean Suceava acestea sunt multicolore. Și bradul de la CJ a fost primit cadou de la DS Suceava.

Administrația județeană mai are mai mulți brăduți de Crăciun la intrarea mare din Palatul Administrativ lângă bustul domnitorului Ștefan cel Mare, pentru ca peisajul magic al sărbătorilor de iarnă să poată fi simțit încă de la intrarea în instituție.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*