Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Cum va fi asigurată paza în secțiile de votare din județul Suceava, în ziua alegerilor parlamentare

amenajare sectie de vot suceava1Prefectul județului Suceava, Constantin Harasim, a declarat că pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, în județ, vor fi organizate 555 de secții de votare, la fel ca la alegerile locale.

În municipiul Suceava vor funcționa 63 de secții de votare, în Rădăuți-15, în Fălticeni-21, iar la Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei câte 14 secții de votare.

like-facebookReprezentantul Guvernului în teritoriu a reamintit că Inspectoratul Județean de Poliție va asigura paza la un număr de 266 secții de votare, Inspectoratul Județean de Jandarmi va asigura paza la un număr de 103 secții de votare.

Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni asigură paza la un număr de 31 de secții de votare și Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava asigură paza la un număr de 41 de secții de votare. Și pompierii militari sunt implicați în acest scrutin electoral, asigurând menținerea și asigurarea ordinii și siguranței publice la un număr de 114 secții de votare.

Totodată, Inspectoratul Județean de Jandarmi Suceava asigură paza sediului Biroului Electoral de Circumscripție nr.35 Suceava, situat în Palatul Administrativ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*