Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Prognoza meteo pentru această săptămână: Cum va fi vremea până pe 11 decembrie

vremeAdministraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis estimarea evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor pentru intervalul 28 noiembrie – 11 decembrie 2016 şi potrivit datelor, vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit în această perioadă.

Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia şi sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor, potrivit Mediafax.

like-facebookANM anunţă că în Moldova variaţiile de temperatură nu vor fi semnificative de la o zi la alta şi de la o noapte la alta; majoritatea valorilor diurne se vor situa în jurul celor normale pentru prima decadă a lunii decembrie, iar cele nocturne vor fi în general mai ridicate. În medie pe regiune, maximele vor fi cuprinse între 2 şi 4 grade, iar minimele vor fi de -3…-4 grade. Vor fi precipitaţii în cea mai mare parte a intervalului, în general slabe, exceptând perioada 6-11 decembrie când vor deveni mai consistente.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*