Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Casa unui traficant din Suceava, scoasă la vânzare de Fisc

baniAgentia Nationala de Administrare Fiscala, prin Directia Generala Executari Silite Cazuri Speciale – Iasi, vinde în zilele de 15 si 19 decembrie 2016, prin licitatie, mai multe bunuri mobile si imobile pentru recuperarea sumelor de la mai multe persoane acuzate definitiv prin hotarâri judecatoresti, pronuntate în materie penala.

Fiscul iesean vinde inclusiv casa unui traficant de tigari. Mihai Tudor Deleanu, in varsta de 27 de ani, din judetul Suceava, a fost condamnat la 1 an si 4 luni de inchisoare pentru contrabanda cu tigari. Acesta a fost prins in urma unor perchezitii si anchete realizate de procurorii Serviciului Teritorial Suceava al DIICOT si politistii din cadrul BCCO Suceava – Serviciul de Combatere a Finantarii Terorismului si Spalarii Banilor, care au stabilit ca din iunie 2012 si pâna în vara anului 2013, în judetul Suceava au actionat trei grupuri infractionale organizate, specializate în contrabanda cu tigarete, potrivit Buna Ziua Iași.
like-facebook
Gruparea din care facea parte si Mihai Tudor Deleanu avea conexiuni si în alte zone ale tarii. Apartamentul pe care acesta il detine, în suprafata de 31,25 mp, pe care ANAF Iasi il scoate la licitatie, este compus dintr-o camera si dependinte, situat în localitatea Falticeni, str Izvor, bloc 3 (23), iar pretul de pornire a licitatiei este de 46.275 lei (exclusiv TVA).

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*