Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO! Mii de suceveni au ieșit în stradă pentru a sărbători Ziua Națională a României

ziua-nationala-a-romaniei-2016-11Mii de suceveni au ieșit în stradă, joi, pentru a sărbători Ziua Națională a României. Ei au asistat la o slujbă religioasă oficiată de un sobor de preoți, au urmat discursurile primarului Ion Lungul, prefectului Constantin Harasim, președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, dar și mult așteptata paradă.

like-facebookCu toții au primit stegulețe pe care le-au purtat cu mândrie în mâini. Mai mulți membri ai Ansamblului Izvorașul din Liteni, îmbrăcați în costume populare, au ținut drapelul, iar 120 de copii din Vicovu de Sus au venit special pentru a asista la paradă, însoțiți de cadrele didactice.

„Am venit aici însoțită de 120 de copii și de 7 cadre didactice pentru a arăta că suntem alături și cu sufletul și cu trupul de tot ceea ce înseamnă România. Suntem mândri că suntem români, este o onoare că suntem români și niciodată nu trebuie să ne uităm rădăcinile. An de an, la școala noastră s-au organizat anumite manifestări, dar anul acesta am decis să facem ceva cu totul altfel”, a spus directorul Școlii Gimnaziale Vicovu de Sus, Maria Daniela Mironescu.

Imnul Național al României a fost interpretat de Andreea Chisăliță.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*