Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

VIDEO! Sucevean implicat într-un accident cu trei mașini

accident-svUn sucevean a fost implicat, miercuri, într-un accident de circulație cu trei mașini. Accidentul s-a produs în cartierul Unirea, pe DN17, în fața pensiunii Sheriff, din Bistrița Năsăud. Șoferul unui autoturism care venea de la Bistrița a vrut să facă stanga spre Slătinița din drumul național, a încetinit pentru a da prioritate celor care veneau din față, moment în care a fost lovit de un autoturism care circula în spatele său, înmatriculat în Suceava, potrivit Bistrițeanul.

Impactul a fost atât de puternic, încât mașina lovită a fost împinsă pe contrasens, unde a fost luată în plin de o autoutilitară, înmatriculată în Marea Britanie, care circula pe relația Suceava- Bistrița.

În urma impactului autoturismul care se îndrepta spre Slătinița a fost cel mai grav avariat. În ciuda acestui fapt, cei doi tineri care se aflau în interior au scăpat fără nicio zgârietură. Niciuna dintre persoanele implicate nu a fost rănită.like-facebook

Șoferii implicați au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Accidentul a dus la un blocaj în trafic, coada de mașini formată din cei care vin de la Bistrița și se îndreaptă spre Valea Bârgăului întinzându-se pe mai bine de doi kilometri.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*