Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO & VIDEO! Mașină lovită și târâtă de tren. Patru persoane au fost rănite

masina-lovita-de-tren-suceava7Patru persoane au fost rănite într-un accident feroviar care a avut loc, miercuri, în localitatea Todirești. Mașina în care se aflau a fost izbită de trenul de călători care circula pe ruta Cacica- Suceava.

like-facebookMilitarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, împreună cu două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Mașin în care se aflau patru membri ai unei familii, un bărbat de 38 de ani, o femeie de 35 şi doi copii, băiat şi fetiţă, de 9 şi 12 ani, a fost lovită de tren și târâtă pe o distanţă de aproximativ 100 de metri.

Cele patru persoane au fost rănite, cel mai grav fiind bărbatul, care a suferit traumatisme multiple. În tren se aflau aproximativ 70 de călători, care nu au suferit probleme medicale în urma accidentului.
Pompierii militari au luat măsurile specifice de siguranţă şi au acordat primul ajutor medical răniţilor, alături de echipajele de la Ambulanţă. După stabilizare, toate victimele au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Pe timpul intervenţiei, circulaţia feroviară a fost blocată pentru efectuarea măsurătorilor de către poliţişti, iar autoturismul a fost îndepărtat de pe calea ferată la ora 12:40.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*