Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Aurel Olărean: Domnule Băsescu, am o mare încredere și pun mâna pe inimă că veți ajunge premierul României

aurel-olareanFostul primar al municipiului Rădăuți, Aurel Olărean, cel care deschide lista pentru Senat din partea PMP, a declarat sâmbătă, la Suceava, că după ce a avut parte de necazuri în perioada cât s-a aflat încă la conducerea municipalității rădăuțene avea de când să se retragă, susținând că revenirea în politică a făcut-o după ce a văzut că Traian Băsescu, care a fost comandant pe cursă lungă pe vremea când era marinar, s-a dat deoparte după ce a plecat de la Palatul Cotroceni. Olărean susține că pe vremea când a fost primarul Rădăuțiului a realizat multe proiecte cu sprijinul președintelui României care era la acea vreme, Traian Băsescu. Mai mult, el a reamintit și de sprijinul pe care fostul șef al statului l-a adus localităților inundate inclusiv, în localitatea Dornești, grav afectată de furia naturii. Băsescu a vizitat atunci comuna de cinci ori, urmărind îndeaproape construcția unui pod nou care a fost distrus de apele.

basescu„M-a bătut gândul să îmi văd de treburile mele în ultimul meu mandat s-au abătut niște necazuri asupra mea. Am avut mari lupte politice cu acel Consiliu Local să aducem proiecte pentru comunitatea rădăuțeană. Sunt mândru că am realizat foarte multe lucruri. Am adus acele proiecte în perioada în care președintele țării, Traian Băsescu, a dat un prim ministru care a sprijinit acest județ cu cei mai mulți bani. Știm foarte bine că cineva se laudă că a adus acele fonduri dar nu este așa. Acele fonduri au fost aduse și aprobate de către un Guvern și un premier care a fost numit de președintele Băsescu. Aveam de gând să mă retrag dar am văzut că domnul comandant de cursă lungă, președintele Traian Băsescu s-a ridicat și a luat steagul și a plecat la luptă. Fiind și eu marinar nu puteam să stau pe margine și să mă uit cum comandantul luptă. Sigur că m-am alăturat de el și voi fi alături până la capăt”,  a spus Olărean, care a subliniat efortul și implicarea fostul șef al statului în situațiile în care oamenii au avut de suferit și chiar s-a deplasat la fața locului.like-facebook

„Bucovina vă iubește și vă stimează. Nu cu mulți ani în urmă la Dornești s-au abătut apele.Apele învolburate au distrus podul rutier care era de o importanță majoră nu numai pentru populația de aici dar și pentru zonă. Președintele Traian Băsescu s-a deplasat de foarte multe ori la fața locului și în foarte scurt timp s-a reconstruit un pod nou . Oamenii de aici nu au uitat și mi-au spus să transmit mulțumirile lor domnului președinte Băsescu pentru efortul pe care l-a făcut și a dat dovadă. Este un președinte activ ,președinte care s-a implicat pentru comunitate și pentru nevoile cetățenilor. Am văzut în acest an cum președintele actual al României a privit la televizor inundațiile” , a mai spus Olărean.

Fostul primar al municipiului Rădăuți a mai spus că liderului său de partid de la nivel central că „ușa dvr. în Bucovina este deschisă pentru totdeauna de câte ori veți trece și veți vizita locurile și mănăstirile noastre minunate”.

Olărean a precizat că președinte Traian Băsescu este și cetățean al municipiului Rădăuți, din perioada când s-a aflat la conducerea primăriei Rădăuți, iar hotărârea prin care a fost aprobat acest proiect a fost votată cu o majoritate absolută inclusiv, de consilierii PSD care „tot timpul au avut ceva împotriva noastră”.

„Sigur cu toții vom duce o muncă grea și avem foarte multe de lucru până pe 11 decembrie. Sunt sigur și sunt convins că vom câștiga la alegerile parlamentare. Domul președinte Băsescu va câștiga și va câștiga România și vă spun de ce. Domnule Băsescu, am o mare încredere și pun mâna pe inimă că veți ajunge premierul României. Vă doresc multă baftă tuturor și în momentul când ne-am întors acasă trebuie să spunem să voteze oamenilor o echipă, să voteze la Camera Deputaților pe PMP în fruntea cu Popovici care are experiență politică și să voteze lista la Senat”, a conchis Olărean.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. ioanides says:

    Mai viseaza omul!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*