Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Sucevean, la volanul unui Mercedes cu permis de conducere fals. A plătit 800 euro pe el

sofer-la-volanUn bărbat de 33 de ani din județul Suceava a fost depistat la volanul unui autoturism Mercedes cu permis de conducere italian fals. Ionuț D. s-a prezentat, marți, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș  pentru a efectua formalitățile de frontieră.

Bărbatului i s-a solicitat să prezinte pe lângă documentele de identitate și permisul de conducere. Acesta a arătat un permis de conducere cu însemnele autorităților italiene, care nu prezenta condițiile de formă și fond ale unuia autentic, motiv pentru care a fost condus la sediul sectorului pentru verificări.

like-facebookÎn urma cercetărilor, s-a stabilit că suceveanul nu deține permis de conducere. El a declarat că a procurat documentul de la un instructor auto pe când se afla în Italia, în schimbul sumei de 800 euro.

Acum, el este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere și uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*