Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO! Noul subprefect al Sucevei a fost învestit în funcție. Crețuleac: Îmi voi face acest mandat cu demnitate, cu responsabilitate, cu profesionalism

ionut-cretuleac-instalat-subprefect-al-sucevei-3Noul subprefect al județului Suceava, Ionuț Crețuleac, a fost învestit oficial în funcție, luni, la Instituția Prefectului. De la instalarea sa a lipsit fostul subprefect Atanasă Nistor, care a ieșit la pensie.

Prefectul județului Suceava, Constantin Harasim, a mulțumit fostul subprefect pentru activitatea desfășurată în cadrul instituției și s-a arătat deschis spre o bună colaborare cu noul subprefect.

La rândul său, Ionuț Crețuleac, a precizat că își va duce la îndeplinire acest mandat cu demnitate și profesionalism.

like-facebookVreau să vă asigur că îmi voi face acest mandat cu demnitate, cu responsabilitate, cu profesionalism, așa cum v-am obișnuit cred că în relațiile pe care le-am avut cu mulți dintre dumneavoastră, în toate funcțiile publice, în serviciul public pe care l-am deținut până acum. Sigur, ne așteaptă o perioadă mai aglomerată, da..organizarea alegerilor, sezonul rece cu toate greutățile, dar eu cred că cu calm și încredere și Doamne ajută, o să le ducem la bun sfârșit. Este o schimbare și de funcție și de generație, dacă îmi dați voie să spun așa, și cred că un suflu nou, un pic ștacheta ridicată la nivelul administrației ne dorim cu toții”, a declarat Ionuț Crețuleac.

Crețuleac a mai deţinut funcţia de subprefect în perioada octombrie 2009 – iulie 2010. El a fost și şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*