Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Șapte burse, în valoare totală de 56.000 lei, oferite de Holzindustrie unor studenți la Silvicultură. Vezi cine sunt câștigătorii

bursele-schweighofer-usv-2Holzindustrie Schweighofer Rădăuţi a anunțat  câştigătorii burselor Schweighofer, sămbătă, 22 octombrie.  Compania a oferit 7 burse pentru studenții Facultății de Silvicultură din cadrul Universității Ștefan cel Mare, valoarea totală a acestora fiind de 56.000 lei, pentru întreg anul universitar 2016-2017.
like-facebook
La concurs au participat 16 studenţi care s-au întrecut în mai multe mai multe probe desfăşurate în cadrul instituţiei de învăţământ şi la fabrica din Rădăuţi. Cu toţii au dat dovadă atât de cunoștințe temeinice la probele teoretice cât și de viziune, deprinderi și îndemânare la probele practice.

Câştigătorii burselor Schweighofer sunt: Leşan Ilarie, Ştirbu Marian şi Puşcaşu Alin din anul III şi Topoliceanu Cătălin, Corjin Mihai Alexandru, Macsim Andrei Alexandru şi Danilă Alin Andrei din anul IV.

Mulţumesc companiei Holzindustrie Schweighofer care a venit cu iniţiativa de a stimula prin burse tânăra generaţie de studenţi ai Facultăţii de Silvicultură de la Universitatea ,,Ştefan cel Mare” din Suceava. Prin acordarea acestor burse au realizat la nivelul studenţilor un grad mai ridicat de interes şi aprofundare a materiilor de specialitate cât şi o concurenţă care nu face altceva decât să ne facă mai buni profesionişti în domeniul nostru de activitate. Prin vizita făcută la fabrica Holzindustrie Schweighofer şi prezentarea acesteia am rămas plăcut impresionat de felul în care se desfăşoară activitatea, modul de lucru şi de profesionalismul de care dă dovadă personalul din cadrul acestei firme”, precizează Leşan Ilarie, studentul care a obţinut cel mai mare punctaj dintre candidaţii din anul III.

„Am tratat cu seriozitate şi interes această provocare intelectuală lansată de către Holzindustrie Schweighofer. M-am înscris la acest concurs cu scopul de a mă afirma şi a-mi testa cunoştinţele. Consider că această experienţă este un bun exercițiu de călire în ceea ce înseamnă viaţa noastră profesională. Voi răspunde şi pe viitor acestui tip de provocări deoarece consider ca sunt o rampă de lansare în drumul spre o carieră de succes”, menţionează Topoliceanu Cătălin, studentul cu cel mai mare punctaj obţinut dintre candidaţii din anul IV.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*