Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Femeie accidentată mortal de o autoutilitară, pe DN 17

accident mortal (3)Un accident mortal a avut loc pe DN 17, în comuna Vama. În timp ce conducea autoutilitara cu semiremorcă pe DN 17, vineri seară, un bărbat de 36 de ani, din comuna Iacobeni, a observat faptul că autovehiculele din faţa sa au frânat brusc pentru a acorda prioritate de trecere unei persoane care traversa drumul pe o trecere de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător, motiv pentru care, a frânat şi el.

Însă, deoarece circula cu viteză și pentru a evita coliziunea cu autovehiculul din faţa sa, a virat dreapta și a pătruns pe acostament, unde, a surprins și accident mortal o femeie de 32 de ani, din localitate, care se deplasa în calitate de pieton din direcţia opusă.

like-facebookDin primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că accidentul s-a produs din vina conducătorului auto care a circulat cu viteză excesivă în interiorul localităţii şi în apropierea unei treceri de pietoni semnalizată şi marcată corespunzător.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.În cauză s-a întocmit dosar penal.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*